Ghost Recon

Har du noen gang fantasert om hvordan det må være å bli med på et Green Beret-oppdrag? Nå har du sjansen til å gjøre dine militære fantasier til virkelighet i dette ultrarealistiske spillet.

Publisert
Sist oppdatert

Ghost Recon er utviklet av de samme folkene som stod bak den populære Rainbow Six-serien. Spillet er også på mange måter en videreføring Rainbow Six, ikke i tematikk men i gjennomføringen. Nok en gang har vi med et taktikk-basert actionspill å gjøre – jo da, du kommer til å oppleve masse skyting, men planleggingen før oppdraget er like viktig som det som skjer underveis.

Bakgrunnen for spillet er lagt noen år i fremtiden, nærmere sagt år 2008. Du er medlem av en ultrahemmelig spesialstyrke som har sine røtter i Green Berets, og oppdraget går ut på å stoppe en ny bølge av russisk ultranasjonalisme som truer stabiliteten i de tidligere sovjetrepublikkene. Du vil måtte kjempe deg gjennom 15 oppdrag med temmelig varierte mål.

Forberedelser

Vi anbefaler på det sterkeste at du først går gjennom treningsoppdragene – Ghost Recon er riktignok et førstepersonsspill, men det er langt mer komplisert og avansert enn de fleste andre på markedet.

Når du er klar til ilddåp, er det bare å trykke på Campaign-knappen, og kjøre i gang. Det første du vil måtte gjøre etter å ha blitt briefet om situasjonen, er å velge ditt lag. Laget består av totalt seks soldater, fordelt på Alpha, Bravo og Charlie-avdelingene. Det er opp til deg hvilke typer soldater du vil ha med, og du kan også la datamaskinen velge for deg. Men to ting må du huske på: Alltid ha med sprengstoffekspert som er utstyrt med anti-tanks-våpen, og alltid ha med en snikskyter. Du vet aldri når en tanks plutselig dukker opp og ødelegger et oppdrag du nesten er ferdig med, mens et godt plassert sniper kan beskytte deg og dine menn fra trygg avstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer