To skjermer til PC

Gi den gamle skjermen nytt liv

En avlastingsskjerm er perfekt for deg som har mange programvinduer åpne samtidig. Se så enkelt vi gjorde det!

PÅ HØYKANT: Det er ingen grunn til å kvitte seg med din gamle hovedskjerm, hvis du oppgraderer til en større og bedre. Her har vi satt den gamle på høykant, og bruker den som avlastingsskjerm. Foto: BJørn Eirik Loftås
PÅ HØYKANT: Det er ingen grunn til å kvitte seg med din gamle hovedskjerm, hvis du oppgraderer til en større og bedre. Her har vi satt den gamle på høykant, og bruker den som avlastingsskjerm. Foto: BJørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Å ha godt med skjermplass på skrivebordet har mange fordeler, spesielt dersom du jobber med mange åpne programvinduer samtidig.

Her har du flere alternativer:

  • Du kan anskaffe en stor skjerm med høy oppløsning, som lar deg plassere flere programvinduer over eller ved siden av hverandre, for eksempel en stor 4K-skjerm.
  • Du kan velge en spesielt bred skjerm, som i praksis gir deg samme oppløsning som to 24-tommere - som for eksempel denne.
  • Eller du kan ganske enkelt ha to eller flere skjermer plassert ved siden av hverandre, som er løsningen vi har valgt.

Hvis du synes den gamle skjermen din er litt i minste laget, og blir fristet til å kjøpe en ny, bør du absolutt stille deg spørsmålet om den gamle fortsatt kan brukes - som avlastingsskjerm.

Dette bruker du den til

En avlastingsskjerm, eller skjerm nummer to, er ypperlig å bruke til programmer du bruker ofte, men som ikke krever kontinuerlig interaksjon, Eksempler på slike kan e-post, nett-tv, aksjekurser, kalendere eller lignende. Kanskje du liker å ha Facebook åpent mens du jobber med et langt dokument på hovedskjermen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer