Giants: Citizen Kabuto

Endelig er Giants: Citizen Kabuto i butikkene. Dette er et spill vi har gledet oss til lenge, og her er hva vi synes om dette svært så originale produktet.

Publisert

Giants har vært under utvikling hos Planet Moon Studios i mange år. Det har i løpet av denne tiden dukket opp enorme mengder informasjon om spillet, i form av skjermbilder, filmklipp og lignende. Skjermbildene fikk oss til å sikle hver gang, og vi ble fascinert av spillets merkelige personligheter, fargerike omgivelser og flotte grafikk.

Da er altså Giants omsider ankommet, og det var med stor spenning at vi installerte spillet.

Alt for dronningen

Bakgrunnshistorien i Giants er noe av det merkeligste vi har sett i et dataspill. Kort fortalt – vi møter en rase av noen tafatte romfarere som er underveis til planeten Majorca og en velfortjent ferie. Dessverre går ikke alt som planlagt, og Meccaryns, som disse personene heter, krasjlander på en avsidesliggende planet befolket av høyst merkelige skapninger: hjelpeløse Smarties, onde Reapers og ikke minst den legendariske kjempen Kabuto. Meccaryns og Smarties former raskt en allianse, og får senere i spillet hjelp av den vakre Delphi. Historien blir etter hvert ganske innviklet, men du beholder tråden ved hjelp av filmklipp mellom oppdragene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer