GIF Animator versjon 3.0

Publisert

GIF Animator er ikke mye endret siden de aller første versjonene. Programmet er et avansert verktøy, men krever mer egeninnsats enn de aller mest avanserte produktene på markedet.

GIF Animator er organisert som et studio, hvor du kan bla deg fra rute til rute i en GIF-animasjon, og endre kvaliteter for hver rute, slik som plassering, visningstid, farger og alt annet som er mulig med GIF-animasjoner.

I tillegg til et solid knippe effekter, som rullende tekst, forskjellige overganger mellom to vinduer og ekspolosjoner, gir GIF Animator deg tilgang til filtre fra andre programmer som Adobe PhotoShop.

Når en GIF-animasjone er ferdig, kan den komprimeres direkte i GIF Animator, som bl.a. sørger for at ubrukte grafikkbiter fjernes.

Svakheter

Vi misliker at GIF Animator i komprimeringsprosessen overlater til brukeren å gjette hva som vil være den ideelle størrelsen på fargepaletten.

Dessuten er ikke GIF Animator laget slik at du arbeider med grafiske lag (layers) slik mange er vant til fra grafikkprogrammer som Adobe PhotoShop og Paint Shop Pro.

GIF Animator mangler også muligheten for at du kan tegne direkte inn i flere ulike vinduer samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer