Gir bort programvare for 800 kroner

Bruker du Mac, bør du få med deg dette.

Gir bort programvare for 800 kroner
Publisert
Sist oppdatert

Mac-brukere har lenge kunnet kjøpe programvare for en billig penge gjennom tjenesten Macheist.com. Programvaren blir solgt i pakker, der flere og flere programmer blir låst opp jo flere som kjøper pakken.

Brorparten av programvaren har vært av relativt ukjente karakter, men det betyr ikke at det ikke har vært flere godbiter for Mac-brukerne.

Gir bort nanopakke

Denne gangen er det en såkalt «nano»-pakke som gis bort - seks shareware-programmer deles ut mot at du registrerer deg på nettsiden.

Men vil du ta del i moroa bør du skynde deg - det er kun en dag igjen.

I pakken får du blant annet twitter-klienten Twitterrific, to skriveprogrammer, et Tower-defense-spill i 3D, et program som laster opp skjermbildene du tar automatisk og et kjekt lite program som heter Shovebox.

Shovebox fungerer som en eske du samler informasjon i. Ringer telefonen når du sitter ved maskinen og du må skrive ned noe, bruk en egendefinert tastatursnarvei og skriv det ned - teksten blir lagt til i esken din. Du kan også dra URLer eller tekstdokumenter til det lille ikonet som plasserer seg i den grå menyen øverst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer