Gjem alle vinduer

Ikke la sjefen se deg surfe!

Publisert
Sist oppdatert

Det er fredag, du er sliten og ukonsentrert og timene bare drar seg av gårde mens du venter på at klokka skal bli fire så du kan dra hjem.

Det er ikke usansynlig at fristelsen blir for stor - Hva for noe spennende er det DinSide Data har skrevet om i dag? Har jeg fått noen nye venner på Facebook? Klarer jeg å slå rekorden min i Flash Element TD 2?

Vi har nok alle gjort det, en eller annen gang. Trosset risikoen for å bli oppdaget av sjefen, og heller surfet på nettet (Til redaktøren: Dette gjelder selvsagt ikke meg!). Konsekvensene av å bli oppdaget kan fort bli stygge - derfor har noen smarte mennesker kommet opp med programmet "Magic Boss Key".

I stedet for å panisk forsøke å lukke alle ikke-relevante nettsider når sjefen stikker hodet innom, kan du heller trykke F12. Da lukkes alle vinduer, lyden blir satt på mute og jobben din er reddet - Hvis du kan forklare sjefen hvorfor du stirrer på skrivebordet, vel og merke.

Du kan selv velge snarveien for å lukke alle vinduer.
Du kan selv velge snarveien for å lukke alle vinduer. Vis mer


Fungerer på alle Windows-versjoner fra 98 til og med Vista og kan lasted ned her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer