Gjem e-postadressen din

Smart for deg som er under middels glad i spam.

Gjem e-postadressen din
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange grunner til at du får spam i innboksen din, og en av de klart største årsakene er at du har lagt igjen e-postadressen din rundt om kring på nettet.

For daglig tråler tusenvis av såkalte spamboter nettet på jakt etter e-postadresser. Siden disse alltid er på formatet etellerannet@etellerannet.etellerannet kan spammerne lett samle opp store mengder e-postadresser, som de deretter bombarderer med e-poster om gode Viagratilbud, uavhentete lottogevinster eller bilder av nakne tenåringsjenter.

Slik sikrer du PC-en gratis

Derfor ber vi også leserne om å "kamuflere" adressen sin dersom vi deler ut invitasjoner eller lignende på DinSide. I stedet for å skrive epostadressen din, kan du for eksempel erstatte alfakrøllen med (ætt) e.l. - dermed er det ganske lite sannsynlig at spambotene plukker opp adressen din.

En annen løsning er nettjenesten emailcover. Denne gratistjenesten gjør at du kan taste inn epostadressen din, og tilbake får du et bilde som du kan lime inn på steder der du ellers ville ha skrevet epostadressen din, samt lenker du kan bruke i foraer eller andre steder på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer