Spillhøsten 2019

Gjør klar for vanvittig spillhøst

Mange datoer er spikret for høstens storspill. Finner du ditt spill på listen vår?

SPILLHØSTEN 2019: I oktober er det duket for et nytt «Call of Duty: Modern Warfare». Vi må innrømme at vi gleder oss. Foto. Activision
SPILLHØSTEN 2019: I oktober er det duket for et nytt «Call of Duty: Modern Warfare». Vi må innrømme at vi gleder oss. Foto. Activision Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som solen for lengst har snudd og det går mot mye mørkere tider, blir gjenskinn på TV-en et mye mindre problem de kommende månedene. Dette er jo også en av årsakene til at høsten er starten på spillhøytiden etter at mange har benyttet sommeren til en aldri så liten pause.

Som vanlig venter vi storinnrykk av spill i tiden fremover, og under kan du lese om syv spill vi har ekstra store forventninger til. I tillegg har vi tatt for oss tre eksklusive spill til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One som vi anbefaler at du noterer deg.

Høsten 2019 byr også på den spennende lanseringen av Google Stadia, som vi kommer til å følge tett, og et par av spillene under kommer også til denne plattformen.

Er det spill du gleder deg til som vi ikke har nevnt? Del gjerne anbefalingene dine med andre lesere i kommentarfeltet nederst i saken.

«Control»: 27. august

Anbefalt aldersgrense: 16 år.

Finske Remedy er endelig tilbake med et multiplattformspill. De dyktige historiefortellerne står bak spillserien «Max Payne», men også grøsseren med «Twin Peaks»-vibber «Alan Wake» fra 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer