Gjør projektoren trådløs

Bruker du trådløst nettverk på kontoret? Nå kan også projektoren knyttes til nettverket med en liten boks, og bli tilgjengelig for alle på lokalnettet.

Gjør projektoren trådløs
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har vel opplevd tilløp til kaos ved presentasjoner, når flere aktører deltar og bærbare PCer skal flyttes og kobles til og fra projektoren.

En del bedrifter har tatt i bruk lokalt trådløst nettverk, og nå har det kommet en liten boks, AirProjektor, som gjør projektoren til en del av nettverket. Kombinert med programvaren som følger med, kan du sende skjermbildene til projektoren – uten kabler.

Omvendt VNC

Mange bruker VNC – Virtual Network Computing – til å fjernstyre jobb-PCen fra hjemmekontoret. Her overføres skjermbildet tilbake til hjemmekontoret, slik at det oppleves som om man satt ved PCen på jobben.

AirProjektor fungerer etter de samme prinsipper, men andre veien. Her er det du som sitter med PCen som har styringen, mens skjermbildet blir sendt via nettverket til AirProjektoren.

Her blir informasjonen gjort om til et vanlig VGA-signal som sendes ut av en vanlig analog skjermutgang, som kobles til selve projektoren. Begrensningen er 1024x768 punkters oppløsning, 640x480 og 800x600 støttes også.

Begrensninger

Denne løsningen er egnet til statiske presentasjoner, som regneark og skjemaer, illustrasjoner og bilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer