Gjør skjermen usynlig

...for alle andre enn deg selv.

Redd for at andre skal se hva du driver med? Da kan du gjøre skjermen din usynlig for alle andre enn deg selv. Hvis du tør...
Redd for at andre skal se hva du driver med? Da kan du gjøre skjermen din usynlig for alle andre enn deg selv. Hvis du tør... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Instructables.com er stedet man bør gå hvis man vil ha gode tips til ting man kan lage selv, eller hvis du vil dele oppfinnelsene dine med andre, enten det er av kulinarisk art eller teknologi fra de dype skuffer på gutterommet.

En av brukerne, som kaller seg dimovi, publiserte nylig en oppskrift på hvordan du kan gjøre en LCD-skjerm uleselig for alle andre enn deg selv, og det spørs om ikke en og annen skjermprodusent kommer til å se et visst potensiale i oppfinnelsen.

Les også: Se - en gjennomsiktig PC

Selvgjort og velgjort?

Det hele dreier seg enkelt forklart om å fjerne polaringsfilmen fra LCD-en, klippe den til og feste den på et par briller. Dermed framstår skjermen som hvit og uten innhold for alle andre enn den som bruker brillene. Vedkommende som bruker brillene skal ifølge oppfinneren se et perfekt bilde!

Videoen under viser hvordan det fungerer i praksis:

Men helt enkel er ikke prosessen, så vi tror ikke dette kommer til å bli den store familiesyslen i romjula. Men hvis du synes det høres spennende ut, finner du hele oppskriften, rikt illustrert, på Instructables.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer