Gled deg til PlayStation Experience!

Førstkommende helg kommer PlayStation-supershowet til Oslo, og for en hundrelapp kan du kose deg med de nyeste spillene til PS2 i fem timer.

Gled deg til PlayStation Experience!
Publisert
Sist oppdatert

Med 50 millioner solgte maskiner i verden, derav 1 million i Norden, er Playstation 2 den ubestridt mest populære spillkonsollen gjennom tidene. Nå arrangerer den norske distributøren av PlayStation 2, Nordisk Film, en gigantisk utstilling av eksisterende og kommende titler til spillmaskinen.

Stedet er Vallhall i Oslo, og det betyr 6.000 kvadratmeter med spill, konserter og underholdning. Det vil være 200 spillkonsoller på plass, og over 80 nye spill skal vises frem. Blant disse er Ratchet & Clank 2, Gran Turismo 4, Medal of Honor: Rising Sun og selvsagt mange flere.

Bortsett fra spilling vil det foregå massevis av diverse arrangementer i løpet av PS Experience, opplyser Nordisk Film. Konserter med blant annet Diaz, Christine, Dina og Trucks står på plakaten, rallystjernen Henning Solberg kommer til å være tilstede mesteparten av tiden, det vil være førpremiere på storfilmen Underworld, Norges beste skatere skal vise seg frem, det blir kampsportoppvisning og danseshow.

Vallhall kommer til å være delt opp i 13 temaområder (Racing, Movie, Dance, Horror, osv) og det vil finnes et eget område for de over 18 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer