Gled deg til PlayStation Experience!

Førstkommende helg kommer PlayStation-supershowet til Oslo, og for en hundrelapp kan du kose deg med de nyeste spillene til PS2 i fem timer.

Gled deg til PlayStation Experience!
Publisert
Sist oppdatert

Med 50 millioner solgte maskiner i verden, derav 1 million i Norden, er Playstation 2 den ubestridt mest populære spillkonsollen gjennom tidene. Nå arrangerer den norske distributøren av PlayStation 2, Nordisk Film, en gigantisk utstilling av eksisterende og kommende titler til spillmaskinen.

Stedet er Vallhall i Oslo, og det betyr 6.000 kvadratmeter med spill, konserter og underholdning. Det vil være 200 spillkonsoller på plass, og over 80 nye spill skal vises frem. Blant disse er Ratchet & Clank 2, Gran Turismo 4, Medal of Honor: Rising Sun og selvsagt mange flere.

Bortsett fra spilling vil det foregå massevis av diverse arrangementer i løpet av PS Experience, opplyser Nordisk Film. Konserter med blant annet Diaz, Christine, Dina og Trucks står på plakaten, rallystjernen Henning Solberg kommer til å være tilstede mesteparten av tiden, det vil være førpremiere på storfilmen Underworld, Norges beste skatere skal vise seg frem, det blir kampsportoppvisning og danseshow.

Vallhall kommer til å være delt opp i 13 temaområder (Racing, Movie, Dance, Horror, osv) og det vil finnes et eget område for de over 18 år.

Gled deg til PlayStation Experience!PS Experience er åpent 8. og 9. november, og billetten for å komme inn koster 100 kroner. Én billett gjelder for halve dagen – fra 10 til 15 eller fra 16 til 21.

Fra London til Oslo

PlayStation Experience er nytt i Norge, men det ble arrangert i London i år og i fjor i forbindelse med ECTS-messen. Vi var innom arrangementet nå i august, og det var definitivt en imponerende opplevelse. Utstillingen var kjempestor (riktignok blir Oslo-utgaven noe mindre), og det skjedde mye spennende der. Vi likte det retro/futuristiske-interiøret, og heldigvis er det det samme stilige utstyret som allerede rigges opp i Vallhall etter transport fra København natt til tirsdag.

Vi synes det er positivt av Nordisk Film å bringe dette showet til Oslo, og vi vil selvsagt ta turen innom – og kommer tilbake med en oppsummering neste uke.

Du kan i mellomtiden se på vår bildespesial fra ECTS/PlayStation Experience i London tidligere i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer