Glimrende møteplanlegger på nett

Løsningen på "når passer det?"-problematikken.

Publisert
Sist oppdatert

Hjemme er vi en guttegjeng på åtte som stadig finner på nye sprell. Den årlige Fifa-turneringen (med gullball-pokal), ett og annet pokerlag og en tur på restaurant med våre kjære er ingredienser år etter år, og hver eneste gang er det alltid tjue eposter frem og tilbake for å spikre en dato.

Ikke etter dette - i dag kom vi nemlig over en nettjeneste som er like enkel som den er genial. Doodle lar deg nemlig starte en "avstemning" om når en hendelse skal finne sted. Alt du trenger å gjøre er å opprette en avstemning, sette opp mulige datoer og sende URLen til alle inviterte.

Gangen videre er da at de klikker på lenken du gav dem og huker av for hvilke datoer det passer. Du kan også sette opp avstemningen slik at man kan stemme på klokkeslett.

Det kjekke er nå at du på nederste rad raskt kan lese av hvilken dag det passer for flest personer. I etterkant kan du også redigere avstemningen om du vil legge til flere valgmuligheter eller slette uvedkommende som har trengt seg inn på lista.

Din egen avstemning kan du starte på http://www.doodle.ch/.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer