Test av Bose Soundlink Revolve

God lyd fra alle vinkler

Men plasserer du den feil, kan lyden bli skrekkelig.

HER TRIVES DEN: Bose Soundlink Revolve sender lyden ut i 360 grader. Derfor bør den stå i god avstand fra vegger som kan reflektere lyden. Foto: Bjørn Eirik Loftås
HER TRIVES DEN: Bose Soundlink Revolve sender lyden ut i 360 grader. Derfor bør den stå i god avstand fra vegger som kan reflektere lyden. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bose har i mange år gitt oss trådløse høyttalere med et godt balansert lydbilde som er lett å like for de aller fleste av oss.

Høyttalerne er også stort sett lettbetjente og enkle å koble til mobilen - enten det er via Bluetooth, trådløst nett eller Spotify Connect.

Nytt tilskudd i miniklassen

I fjor lot vi oss imponere over den lille Soundlink Mini II, som til tross for den lille størrelsen, bød på meget god lyd i de rette omgivelsene. Med tanke på hvor mye rusk og rask som finnes i mini-klassen, er det ganske imponerende hva Bose har fått til så langt.

Nå er de på banen med et to helt nye tilskudd i Soundlink-familien: Revolve og Revolve+.

Vi har sett nærmere på Revolve, som er den minste av disse to. Dette er en Bluetooth-høyttaler som også har en 3,5mm linjeinngang for tilkobling av lydkilder via kabel.

Mikrofonen på toppen gjør at du kan bruke den som trådløs handsfree til mobilsamtaler, samt gi stemmeinstrukser til kompatible mobiltelefoner og nettbrett.

Søyledesign

Designmessig skiller den seg kraftig ut fra tidligere Soundlink-produkter, med sin søyleform og høyttalerelementer som sprer lyden i 360 grader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer