TEST: Google Nest Audio

God lyd til en tusenlapp

Og nå kan du pare to i stereo.

RIMELIG: Med forholdsvis kompakte mål og en prislapp på 1.000 kroner, synes vi Googles nye Nest Audio-høyttaler spiller godt. Foto: Pål Joakim Pollen
RIMELIG: Med forholdsvis kompakte mål og en prislapp på 1.000 kroner, synes vi Googles nye Nest Audio-høyttaler spiller godt. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Google har laget en rekke smarthøyttalere de siste årene. Mest solgte er nok de minste Mini-høyttalerne (Google Home Mini og Google Nest Mini), som fortsatt er de rimeligste inngangsbillettene til Googles smarthjemsystem, Google Home, med prislapper på under 400 kroner i de rimeligste nettbutikkene.

De har grei nok lyd om du skal høre på radio mens du lager mat, men ikke så mye mer enn det. Først og fremst er det smarthøyttalerfunksjonaliteten som er det viktigste med mini-produktene, der du altså kan gjøre det meste med stemmen, enten det er å styre andre enheter i huset, høre på radio, spørre om det du lurer på eller ta tiden på eggene du koker.

Men for Googles nyeste høyttaler, Nest Audio, er det lydkvaliteten som har fått hovedfokuset.

Mindre enn forventet

Vi fikk tilsendt to enheter for å prøve den nye stereofunksjonen, og det første som slo oss da vi pakket opp høyttalerne var at de var mye mindre enn vi hadde sett for oss ut fra pressebildene. Mer spesifikt måler de 17,5 centimeter i høyden og 12,4 centimeter i bredden, med en dybde på 7,8 centimeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer