God nok PC til spill?

Takler egentlig datamaskinen det og det spillet?

Publisert
Sist oppdatert

En konsekvens av å pusle med data er at slekt, venner og folk man egentlig ikke kjenner kommer med en rekke spørsmål som er umulige å svare på. For eksempel:

- Døh, jeg har kjøpt meg sånn ny bærbar, er den bra nok til å spille på eller?

På dette punktet vil du selvfølgelig høflig svare "det kommer an på", forhører deg om hvilket spill det gjelder og ikke minst de tekniske spesifikasjonene til den bærbare datamaskinen.

-Spesifikasjoner? Grafikkort? Minne? Øøøøø...

Vel, heldigvis finnes det måter å sno seg unna på. Et selskap som kaller seg Systems Requirements Lab har nemlig en tjeneste de kaller Can You Run it?, som slukker nesten like mange sorger som påskemorgen.

Kjapt og enkelt

Du sender straks vedkommende hjem og ber ham (eller hun) logge seg på Internett med PCen det er snakk om - og gå inn på www.canyourunit.com. Og herfra er det såre enkelt:

1. Velg spillet det er snakk om.

2. Trykk på knappen "Can You Run it?"

3. Klikk Run for å kjøre det lille javaprogrammet som går gjennom maskinvaren og setter opp det du har mot hva spillprodusenten anbefaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer