Gode, gamle og billige spill

Ny nettjeneste åpner dørene straks. Her er hva vi har i vente.

Her kan du snart få kjøpt gamle klassikere til en billig penge.
Her kan du snart få kjøpt gamle klassikere til en billig penge. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du klassikere som Jagged Alliance, Descent, Fallout og MDK?

I så fall er du sannsynligvis midt i målgruppa til den nye nettjenesten Good old games (GOG).

GOG har ennå ikke åpnet dørene for publikum, men du kan registrere e-postadressen din og få tilgang før bermen, og som også inkluderer ett gratis spill. Vi registrere oss fredag ettermidda, og allerede lørdag hadde vi fått registreringskoden på e-post. Med andre ord kan du være godt på vei til å laste ned spill i morgen om du registrerer deg i dag.

Riktignok finnes det tjenester som Steam, som også lar deg kjøpe relativt billige spill og laste dem ned, men GOG har et par ess i ermet.

DRM-fritt!

Det som kanskje er mest gledelig med GOG er at spillene du kjøper er DRM-frie. Når du betaler for et spill (de koster fra $5.99 til $9.99, altså rundt 40-60 kroner), har du kjøpt rettighetene til å laste det ned - så mange ganger du vil. Det betyr at ingenting hindrer deg i å legge det inn både på din egen laptop og på ungenes stasjonære. Det betyr i tillegg at det ikke er noe kopisikring som krever at du er koblet på nettet for å spille, slik tilfellet er for Steam-spillene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.