GoLive CS2

Det er vanskelig å se noe særlig mer liv i GoLive etter at Adobe kjøpte opp Macromedia, men med integrert visningsmotor fra Opera sikter Adobe på markedet for håndholdte enheter.

GoLive CS2
Publisert
Sist oppdatert

GoLive er et av de eldste programmene for å designe websider på WYSIWYG (what you see is what you get)-måten, og har vært en del av Creative Suite siden begynnelsen. Denne versjonen byr også på en rekke nyheter og effektivitetsøkninger, men det handler ikke like mye om de andre CS2-programmene som om resten av verden - og standarder.

Den kanskje beste nyheten i siste GoLive-versjon er at Adobe har lagt med en versjon av Opera-nettleseren for å vise deg hvordan nettsidene dine blir sett på de aller minste skjermene. Opera er som kjent den nettleseren som viser "ekte" html-sider på PDAer og mobiltelefoner gjennom en smart skaleringsløsning, og dette viser på mange måter at Adobe er enig i denne måten å gjøre ting på.

Praktisk sett betyr det derimot ikke stort annet enn at du får et nytt menyelement for forhåndsvisninger, som altså bruker Opera og derfor kommer ut på nøyaktig samme måten som på småskjermer. Praktisk, men kanskje ikke en showstopper.

Levende CSS-stiler

Det har gått ganske mye arbeid inn i å gjøre CSS enklere å lage og å leve med i denne versjonen - først og fremst gjennom en dra- og slipp-funksjon for CSS-filer. Denne lar deg kjøre ut CSS-stiler på en enkel og praktisk måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.