GoLive4

GoLive 4 fra Adobe tar sikte på å bli et ledende verktøy for utvikling av webtjenester. Vi har testet den nylig lanserte PC-versjonen, og sammenlignet med andre HTML-editorer.

Publisert

Adobes verktøy for utvikling av webtjenester gjennom flere år, PageMill, er nå i ferd med å bli erstattet med GoLive. For noen måneder siden kom versjon 4 for Mac, nå er programmet også tilgjengelig for PC.

GoLives er beregnet for profesjonelle utviklere, for eksempel eksisterende brukere av PhotoShop, uansett om disse er dyktige HTML-kodere eller avanserte datagrafikere.

GoLive er ikke beregnet for produksjon av grafikk, og er heller ikke beregnet for utvikling av tunge webtjenester som baserer seg på databaser. Men mellom disse nivåene er det et program som gjør det meste du måtte forvente.

GoLive har nesten alle muligheter

GoLive dekker alle vanlige former for HTML-utvikling, og gir deg til dels svært gode muligheter for både definering og avansert etterbehandling av tabeller, frames og skjemaer.

GoLive har førsteklasses rutiner for å la deg plassere et objekt hvor som helst du måtte ønske på skjermen, og lager koder som fungerer på alle nettlesere. Du kan også lage et usynlig rutenett (hvis tetthet du har full frihet over) for å få maksimal kontroll over hvor objektene havner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.