Google Chrome 2.0 allerede nå?

Første pre-betaen er klar.

Publisert
Sist oppdatert

Google brukte ikke mer enn fire måneder fra de lanserte versjon 0.2 til versjon 2.0 pre-beta av deres mye omtalte nettleser.

Den nye pre-betaen kommer bare en knapp måned etter at versjon 1.0 så dagens lys.

Les også: Google Chrome er ferdig

Kampen på nettlesermarkedet er tøff, og Chrome har fått en del kritikk for å være for enkel i forhold til sine konkurrenter. Det kan være noe av forklaringen på det raske utviklingstempoet. Chrome er fortsatt som lilleputt å regne sammenlignet mot Internet Explorer og Firefox, men kjemper om smulene sammen med blant andre Opera.

Fortsatt er det kun snakk om en versjon for Windows-brukere, alle som benytter Linux og MacOS må altså fortsette med å smøre seg med tålmodighet, kan det se ut til.

(Fortsetter under bildet)

Nyhetene

Versjon 2.0 pre-beta ble lagt ut til nedlasting samme dag som Microsoft lanserte sin beta-versjon av Windows 7, operativsystemet som etterfølger Vista senere i år. Blant nyhetene er dette:

* Autofullføring i skjemaer. Nå foreslår Chrome ord/setninger basert på tidligere inntasting. Dette manglet i Chrome 1.0, men finnes i både Opera, Firefox og Internet Explorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer