Google Chrome er ferdig!

Versjon 1.0 er klar til nedlasting. Her er nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Google annonserer at selskapets mye omtalte nettleser basert på åpen kildekode, Google Chrome, er ute av betafasen. DinSide Data testet den første prøveversjonen i september, og ble meget imponert. Les testen her.

Nettleseren fikk temmelig kjapt en markedsandel på 1,7%, men siden lanseringen har denne falt til 0,78% i følge Digi.

I følge selskapet selv har Chrome nå mer enn ti millioner akrive brukere, og 100 dager etter at betaversjon 0.2 så dagens lys er Google altså klare til å fjerne "beta"-stemplet, langt tidligere enn vi er vant til fra denne kanten.

Her er noen av de viktigste forbedringene som skal være på plass i versjon 1.0:

  • Stabilitet og ytelse: Google Chrome-ingeniørene har fokusert på å øke nettleserens stabilitet, spesielt med tanke på video og lyd.
  • Enda raskere: Google Chrome starter opp raskt, laster raskt ned nettsider, og nå har den blitt enda raskere. V8 JavaScript-motoren er oppgradert, noe som skal påvirke nettleserens effektivitet til det bedre.
  • Håndtering av bokmerker og personvern: Bedre bokmerkefunksjoner har vært viktig for brukerne, og nå skal det være enklere å håndtere bokmerker i Chrome. I tillegg er alle funksjonene i Google Chrome som påvirker brukernes personvern samlet på ett sted, med detaljerte forklaringer, slik at brukeren har større kontroll selv. Kilde: Google

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer