Google+: Førsteinntrykk

Mange vil inn, noen har kommet dit, men blir vi værende?

STRØMMEN: Spalte til høyre, spalte til venstre, snakking i midten. Sett før?
STRØMMEN: Spalte til høyre, spalte til venstre, snakking i midten. Sett før? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Google har stått for den store tekno-snakkisen denne uken. Tjenesten som ble kjent fra Google-hold tirsdag, er en opplagt Facebook-konkurrent. Foreløpig er Google+ bare åpen for inviterte, men den gruppen vokser nå raskt.

Spørsmålet er imidlertid om de blir værende, eller om Google+ bare blir en kjapp sommerflørt. Vi liker mye av det vi ser, men svaret er det selvsagt brukerne som vil gi i den kommende tiden. Her er våre erfaringer, kom gjerne også med dine - i debatten nederst.

– Sinnssyk etterspørsel

Så mange ville inn at Google etter et par timers frislipp onsdag ettermiddag, stengte portene igjen.

– Sinnssyk etterspørsel, hevdet selskapets representant i et blogginnlegg, og fremhevet at de måtte gjøre dette på en kontrollert måte.

Siden har de sluppet opp igjen, men det er ikke snakk om fullstendig frislipp. I DinSide-redaksjonen får nå flere av oss beskjed om at kapasiteten er midlertidig overskredet, selv om vi har fått invitasjoner. Her er det altså bare å prøve flere ganger, til du til slutt får plass.

På informasjonssiden om Google+ skriver selskapet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer