Google Kalender - ti kjekke triks

Lærer du deg disse, blir Google Calendar enda litt bedre.

LEKKERT: Ved å laste ned Helvetical får du et rent og pent design på Google Calendar. Se tips nummer 8 for nedlastingslenke.
LEKKERT: Ved å laste ned Helvetical får du et rent og pent design på Google Calendar. Se tips nummer 8 for nedlastingslenke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Google blitt langt mer enn et søkefelt.

Deres e-posttjeneste, Gmail, er i følge ComScore verdens tredje mest besøkte etter Yahoo! Mail (#1) og Windows Live Hotmail (#2), de tilbyr en komplett kontorpakke via Docs and Spreadsheets, en svært god RSS-leser i Google Reader (spesielt hvis du bruker Feedly) og også deres kalendertjeneste, Google Calendar, er blant de mest populære kalenderløsningene på nettet.

Google Calendar, eller Google Kalender som den heter dersom du bruker den norske versjonen av Google, har blitt populær fordi den er enkel å bruke, fordi den kan brukes fra et bredt spekter av enheter og støtter synkronisering mot andre kalendere, import og eksport, abonnement og mer til. I tillegg er den lett å bruke.

I denne artikkelen skal vi se på noen triks som gir deg enda mer fra Google Kalender.

Les også: Nytt og nyttig i Gmail

1. Bruk Quick Add

Du reagerer kanskje på bruken av det engelske uttrykket quick add rett etter "Google Kalender", men faktum er at Googles kalendertjeneste fortsatt er bedre dersom du velger å bruke den på engelsk. Dette kan du endre på under innstillinger-fanen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer