Googles sanntidssøk har dårlig tid

Internettet blir i løpet av de neste dagene enda mer aktuelt, og har du åpen Facebook-profil bør du følge ekstra godt med.

FØRST MED DET SISTE? Google er aldri fornøyd, selv om mange er ganske fornøyd med Google. Sanntidssøket er, bokstavelig talt, siste skudd på søkestammen.
FØRST MED DET SISTE? Google er aldri fornøyd, selv om mange er ganske fornøyd med Google. Sanntidssøket er, bokstavelig talt, siste skudd på søkestammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så lenge siden Google begynte prosessen med å finjustere søkemotoren som de fleste i verden bruker, og som for lengst har fått æren av å bli verbifisert.

I går ble det kjent at Google-søket blir enda bedre for de av oss som får utslett av å vente ti minutter ekstra på noe som helst, og etter å ha lekt litt med det som blir enda en tilleggsfunksjon på google.com, er det ikke tvil om at Google aldri har vært mer aktuelt.

Det nye sanntidssøket har skal gi deg relevante lenker mer eller mindre i samme øyeblikk som informasjonen havner på nettet.

Mashable.com skriver forøvrig at Google har gjort avtaler med både Facebook og MySpace, noe som betyr at alle som har gjort Facebook-profilen sin tilgjengelig for søk, vil kunne dukke opp også i det nye Google-søket.

Både BBC og Twitter

Nytt er det også at relevante meldinger fra sosiale nettverkstjenester som Twitter og FriendFeed inkluderes i søkeresultatene, noe som kan vise seg å bli svært interessant ved store begivenheter og nyhetsbrudd (vårt forsøk på å gjøre "breaking news" norsk).

Dermed får du en salig blanding av seriøse, tradisjonelle nyhetskilder som BBC, CNN og Huffington Post iblandet alternative, uformelle informasjonskanaler, men de informasjonsforvirra blir sikkert glad for å vite at en skal kunne velge bort kilder (som Twitter) når søket rulles ut i løpet av de neste få dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer