Gøy med Google

Hvis du kjeder deg kan Google brukes til så mangt. Her er ti spill som baserer seg på søkemotoren!(Publisert første gang sommeren 2006)

Publisert
Sist oppdatert

At Google er mer enn et søkefelt har vi tidligere omtalt flere ganger. Blant annet har vi sett på forskjellige Google-tjenester i Søndagssurfen, og vi har tatt for oss hvordan du kan bli en ringrev til å søke.

Men det stopper ikke der - mange har faktisk laget morsomme spill basert på søkeresultater fra Google, og her er noen av dem:

Guess the Google

I dette spillet får du 10 spørsmål. Til hvert spørsmål får du 20 bilder fra et Google images-søk, og så skal du gjette hvilket søkeord som er tastet inn for å få dette søkeresultatet. Du får poeng for riktig svar og hvor raskt du svarer.

Link: Guess the Google

Gwigle

En annen variant av Guess the Google er Gwigle, der du ser et vanlig søkeresultat i Google og skal gjette hva det er søkt etter. Selvsagt er selve søkeordet visket ut.

Link: Gwigle

Google Maps Flight Simulator

Ja, hvorfor ikke - her styrer du et lite fly og kan fly hvor som helst i verden ved hjelp av Google Maps. Ikke så veldig avansert, men en liten flytur over Oslo får du vel neppe billigere?

Link: Google Maps Flight Simulator

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer