Goya - enkel mediehåndtering

Dette er ikke ett program, men en hel serie samlet under en felles paraply. Der kan du gjøre det meste med mediefilene dine, vi har lekt oss med programmet.

Publisert
Sist oppdatert

Hva som er et godt verktøy vil variere både med brukeren og bruken. For de som jobber hele dagen med spesielle oppgaver trengs robuste, profesjonelle verktøy. Om de er lette å lære er mindre viktig, de skal være effektive og tilby god arbeidsflyt når man behersker programmet.

For de som ikke har oppgavene som jobb, men gjerne vil få til forskjellige ting i blant gjelder helt andre regler. Programmene må være lette å lære siden det kan gå tid mellom hver gang de er i bruk, og brukeren har i mellomtiden ofte glemt hvordan ting skulle gjøres.

En programpakke som Goya tilbyr en rekke verktøy som først og fremst passer for de som hører til den siste gruppen. Dette er brukere som står for et mer allsidig bruk, ikke spesialister som kan sitt fag til bunns.

Det dreier seg om programmer som lar deg håndtere bilder, musikk, video og andre typer data, for tilpasning til forskjellig bruk og for å sikre dataene for framtiden.

Omfattende muligheter

Etter en ordinær installasjon er du klar til å starte programmet, og det første som dukker opp er siden med Favoritter. Her presenteres de mest brukte valgene, samtidig som de forskjellige medietypene har egne ikoner liggende på topplinjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer