Grafikk og konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Grafikken skuffer

Det kanskje mest irriterende med Shenmue II er at den grafiske siden av spillet ikke er blitt oppdatert til å leve opp til dagens standarder. Personene er ganske firkantede, og animasjonene ikke alltid helt realistiske. Riktignok er bakgrunnene ofte meget flotte, med detaljerte gateskilt og stemningsgivende lyseffekter, men det hele kunne vært mye penere. Og vi får gysninger hver gang vi ser nærbilder av ansiktene til diverse personer i spillet, mange av dem er helt horrible.

Heldigvis er lydsiden av spillet bra gjennomført, med mye stilig musikk. Stemmene til personene i spillet er greie nok, selv om de til tider høres unødvendig sure ut.

Konklusjon

Shenmue II er et vellykket spill, som byr på en fortelling langt utover det ordinære. Det er masse å gjøre, nok av minispill å spille, mennesker å snakke med og bakgater å utforske, og det tar lang tid å gjøre seg ferdig. Vi anbefaler de fleste å prøve spillet, for her er det en spesiell opplevelse som venter – forutsatt at du klarer å leve med den noe gammeldagse grafikken.

På den annen side, XBox-versjonen er tilnærmet identisk med Dreamcast-utgaven av Shenmue II, så hvis du har spilt originalen er det absolutt ingen vits å kjøpe spillet på XBox.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer