Gran Turismo 4 Prologue

En demo som koster 300 kroner? For mange er det bortkastede penger, men hva med de hardbarkede entusiastene? Det er uansett utrolig spennende å få titte på høstens største bilspill, og nå er GT4 Prologue i butikkene.

Publisert
Sist oppdatert

Et av de mest etterlengtede bilspillene om dagen er den velkjente, fjerde Gran Turismo-oppfølgeren. Spillet nærmer seg utgivelse (datoen er satt til november), og i mellomtiden får fansen muligheten til å forhåndsprøve GT4 gjennom denne "Prologue". Det er altså en begrenset, og nokså uferdig versjon av GT4, med bare noen få baner og biler (i Gran Turismo-sammenheng er 64 biler relativt lite!).

GT4 Prologue består av to deler - en omfattende kjøreopplæring, som gir deg en smakebit av spillets dybde og vanskelighetsgrad, samt en arcade-modus, som lar deg kjøre alene eller mot datastyrte motstandere på en håndfull av baner.

Gran Turismo har alltid fokusert på ekstrem realisme, og det er ingen spill for de som bare trykker inn gasspedalen og håper på det beste. Du må mestre bilene, mestre banene og lære deg detaljene utenat. Det er derfor kjøreskoledelen faktisk er så nyttig. Den består av 40 leksjoner, som tar for seg alt fra de enkleste til de mest kompliserte oppgavene, og mens du holder på, låser du også opp biler du senere kan bruke i arcade-modusen. Klarer du å komme deg gjennom skolen, kan du kalle deg en erfaren GT-spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer