Gran Turismo Concept

Dette er ingen oppfølger til Gran Turismo 3, snarere en lavpris-utvidelse. Vi tar en kjøretur med Gran Turismo Concept...

Publisert
Sist oppdatert

Det fulle navnet på det nye spillet er Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Geneva. Dette betyr at blant bilene du kan velge mellom i spillet, er det flere konseptbiler, som vanligvis kun kan sees på bilutstillinger (blant annet i Tokyo og Geneva). Alt i alt inneholder spillet over 80 biler, fra både europeiske, amerikanske og asiatiske produsenter. Mange av konsept-bilene er meget spesielle, og det er temmelig morsomt å få mulighetenen til å liksom-kjøre dem.

Disse sære bilene er på mange måter det eneste med GT Concept som er virkelig interessant. Resten av spillet er dessverre ikke stort mer enn en forkortet og forenklet utgave av Gran Turismo 3, med litt oppusset grafikk.

Dårlig med innhold

GT Concept er ganske begrenset hva valgmulighetene angår. Førerkorttestene fra GT3 er borte, og er blitt erstattet av en mye enklere måte å komme videre på. For å få de nødvendige lisensene må du kjøre ett løp for hver lisens, og så kjøre en ekte race i to vanskelighetsgrader. Hver gang du kompletterer dette, kommer du et hakk videre og får tilgang til nye biler. Har du erfaring med Gran Turismo fra før, vil du ikke anse disse løpene for å være spesielt krevende. Selv uerfarne spillere vil nok ikke bruke spesielt lang tid på å komme seg gjennom spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer