Gratis brett til Tomb Raider II klart til nedlastning

Tilhengere av Tomb Raider-serien får i disse dager enda mer å glede seg over: nye brett til spill nummer to slippes i disse dager ut på nettet, og nedlastningen er gratis.

Gratis brett til Tomb Raider II klart til nedlastning
Publisert

Den digitale heltinnen Lara Croft har allerede opptrådt i tre spill, og nå skal Tomb Raider II utvides med fire nye brett og en del overraskelser. Tidligere har også del 1 av spillet gjennomgått denne behandlingen, med utvidelsespakken ”Unfinished Business”.

De nye brettene til TRII kan skaffes på to forskjellige måter: enten gratis nedlastning fra nettet, eller innkjøp av Tomb Raider II Gold-pakken som inkluderer det originale spillet pluss de nye brettene. Vil du laste ned, ble det første brettet lagt ut på lørdag, mens de tre resterende følger etter med noen ukers mellomrom.

Historien i de nye brettene (som heter ”The Golden Mask”) omhandler en mytisk maske som skal gi innehaveren magiske krefter. Lara leter etter masken på en liten øy i Beringsjøen, der russerne har bygget en base for å legge beslag på gullårene i området. Men en ukjent kraft har skremt dem vekk, og det er opp til Lara å løse mysteriet og bekjempe en gruppe konkurrerende, hensynsløse skattejegere.

De fire brettene skal være de største noensinne i serien, og introduserer en rekke nye fiender og oppgaver. Ellers bygger de på den aldrende TRII-motoren, så ingen teknologiske framskritt er ventet. Tomb Raider II Gold bør være tilgjengelig i butikkene i nærmeste framtid, og er du interessert i å laste ned, oppsøk spillets hjemmeside. Du må ha spillet fra før for å kunne spille de nedlastbare brettene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer