Epic Games gir bort spill

Gratis i ett døgn

Tirsdag er det «Mages of Mystralia» som gis bort.

GRATIS: Hver dag i 15 dager gir Epic Games bort et spill som ellers koster penger. Tirsdag er det Mages of Mystralia som gis bort. Foto: Remedy Entertainment
GRATIS: Hver dag i 15 dager gir Epic Games bort et spill som ellers koster penger. Tirsdag er det Mages of Mystralia som gis bort. Foto: Remedy Entertainment Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjon tro gir Epic Games bort en rekke spill i forbindelse med julefeiringen.

Årets kampanje startet allerede 16. desember og varer til og med 30. desember. Her til lands oppdateres dagens spill hver ettermiddag klokka 17. Du kan se hvilke spill som har blitt gitt bort hittil lenger ned.

27-28. desember: Mages of Mystralia

Frem til klokka 17 tirsdag er det PC-versjonen av indie-spillet Mages of Mystralia som er dagens gratisspill. Det koster til vanlig 140 kroner i Epics spillbutikk.

Du kan laste ned Mages of Mystralia og de påfølgende gratisspillene fra Epics nettsider. Klokka 17 avsløres altså et nytt spill som gis bort, og som da er gratis å laste ned i 24 timer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer