Gratis Microsoft Office 2010?

Starter-versjonen ligger åpent tilgjengelig på nett.

Office 2010 Starter gir deg en smak av hva Office-suiten fra Microsoft har å by på. Kolonnen til høyre inneholder reklame, for øvrig kan programmene Word og Excel brukes uten tidsbegrensning.
Office 2010 Starter gir deg en smak av hva Office-suiten fra Microsoft har å by på. Kolonnen til høyre inneholder reklame, for øvrig kan programmene Word og Excel brukes uten tidsbegrensning. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft Office har i mer enn 15 år vært den mest brukte suiten med kontorprogrammer for Windows-platformen, med velkjente programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. De senere årene har Microsoft møtt en del konkurranse fra forskjellige hold, og det var noe av årsaken til at selskapet lanserte en egen gratis Starter-versjon ved lanseringen av Office 2010.

Starter-versjonen følger ofte med når du kjøper en ny PC, og inneholder reklamefinansierte versjoner av Word og Excel. Programmene inneholder alle de vanlige funksjonene, men en del av de mer avanserte funksjonene er tatt bort - og finnes kun i de betalbare utgavene av programmene.

Les også: Slik skal Microsoft få deg til å betale

Egentlig kun for nye PC-er

I utgangspunktet var Starter-versjonen myntet på nye PC-er, og bare det, for å gi kjøperne en smak av hva office-suiten har å by på, og for å lokke dem til å oppgradere til fullversjonen. Programvaren ligger imidlertid åpent tilgjengelig på Microsofts servere, og kan lastes ned og installeres på hvilken som helst PC med Windows 7 eller Vista. Man trenger ikke å taste inn produktnøkkel for å bruke programvaren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer