Gratis Microsoft Office på nett

Vi snakker ikke om full pakke, men er den stor nok?

Gratis Microsoft Office på nett
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft Office er mildt sagt velkjent, det finnes ikke noen utfordrer for Windows-brukere. Det gratis alternativet Open Office er i utgangspunktet mer enn godt nok for de aller fleste brukere, men når man skal samarbeide om dokumenter på tvers av programmene er det ikke alltid det er helt problemfritt.

Google har også meldt seg på, med Google Docs som etter en lang periode med testing og utvikling ble alment tilgjengelig i juni 2009. Men denne pakken lever i nettleseren og fungerer bare når du er koblet opp på Internett.

Microsoft har heller ikke ligget på latsiden, og har nå lansert internettversjonen Office Web Apps i Norge. Den har allerede vært tilgjengelig siden juni i USA og England, men nå er den altså her i norsk språkdrakt.

Les også: Skriv dokumenter sammen med Sync.in

SkyDrive

Poenget med Office Web Apps og Google Docs er at programvaren og data ikke er installert og lagret på brukerens maskin. Programvaren er en tjeneste, i begge tilfeller gratis, og dataene blir lagret hos tilbyderen et eller annet tilfeldig sted hvor det er plass, i det som kalles "nettskyen".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer