Gratis mobil-backup

Både Telenor og Netcom har betaltjenester for kontaktbackup - Her er tjenesten som er gratis!

Publisert
Sist oppdatert

Tyveri er ganske kjedelig å bli utsatt for, og mobiltelefoner er svært utsatt. Men det verste er som oftest ikke å miste mobiltelefonen (det kommer riktignok an på modellen).

Kontaktene er unike uansett hvilken mobiltelefon man bruker, og mister du disse er du ute å kjøre. Her kan man virkelig bli frustrert - Personen du avtalte et møte med i går, finner aldri ut at du blir ti minutter forsinket før du er der og hva var nummeret til kompisen fra videregående du treffer i ny og ne?

Man kan få magesår av mindre.

Som med alt annet, burde man ta backup av kontaktene og kalenderen - Før det er for sent.

>> Les også: Den store backup-dagen

Både Telenor og Netcom tilbyr tjenester for synkronisering av kontakter, men disse koster penger. DinSide Data viser deg hvordan du kan sikre alle kontaktene dine, uten å betale en krone!

ZYB

ZYB er navnet på en genial tjeneste, som fungerer på omtrent samtlige mobiltelefoner med WAP. Du kan synkronisere alle kontakter og avtaler til en sentral server, og administrere disse herfra. Bytter du mobiltelefon registrerer du den bare hos ZYB, og laster ned alle kontaktene igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer