Gratis musikk til Canal Digital-kunder

TV-kundene får fri tilgang til musikktjenesten Wimp.

Per Einar Dybvik hos Aspiro Music/WiMP har grunn til å glise om dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Per Einar Dybvik hos Aspiro Music/WiMP har grunn til å glise om dagen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ganske nøyaktig ett år siden den norske Aspiro lanserte sin Spotify-konkurrent Wimp. Nå har selskapet inngått en avtale med Canal Digital om distribusjon av tjenesten til alle selskapets rundt 700.000 digital-TV-abonnementer.

- Dette er en avtale av historisk betydning for musikk-Norge. Vi har jobbet med Canal Digital i snart to år for å bringe musikk ut til folket, forteller Per Einar Dybvik i Aspiro Music under en haste-pressekonferanse i Oslo fredag.

Full tilgang, uten reklame

Avtalen innebærer at Canal Digital-kunder på parabol og kabel-TV kan laste ned og installere Wimp-programvaren på sin PC, og få tilgang til millioner av låter fra alle de store plateselskapene, uten at de betaler noe ekstra for det. Tilbudet er ikke knyttet til Canal Digitals bredbåndsabonnementer, kun til digital TV. Hvis du benytter Canal Digitals analoge tilbud, omfattes du ikke av avtalen.

Brukerne vil få tilgang til det samme, reklamefrie innholdet som betalende Wimp-kunder, men kun den PC-baserte delen. Ønsker man for eksempel tilgang til Wimp-biblioteket på mobiltelefonen, må man over på et premium-abonnement som koster penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer