Gratis og enkel fildeling

Å sende store filer pr. epost er ikke alltid like lett, på grunn av begrensninger enten hos deg eller mottaker. Disse to nettjenestene hjelper deg.

Publisert
Sist oppdatert

Lite er så irriterende som å sende en stor fil til noen, for deretter å motta en epost fra epostserveren til vedkommende med beskjed om at filen er for stor. Og hvem har ikke opplevd å åpne epostprogrammet sitt, for bare å oppleve at alt går i stå fordi noen har sendt en enorm fil til deg (som du kanskje ikke engang ønsket å motta).

For deg som avsender er den tungvinte løsningen å dele opp filen(e) i flere filarkiv og sende dem separat, som både krever tid og en rett tunge i munnen. Lettere er det å bruke Senduit eller FileSupreme.

Disse nettjenestene er like enkle som de er geniale. Istedenfor å sende den store filen til kontaktene dine, laster du den ganske enkelt opp til en nettside, og sender en nedlastingslenke til kontaktene i stedet. Du unngå dermed begrensningene som ofte ligger i eposttjenerne, og mottakerne unngår at epostprogrammet går i stå.

Slik fungerer det

Etter at du har valgt fil, angir du hvor lenge du vil at fila skal være tilgjengelig - på Senduit er dette fra en halv time til en uke:

Et trykk på OK-knappen starter opplastingen, og når den er ferdig, får du en URL-adresse du for eksempel kan sende på epost til de du ønsker skal ha tilgang til filen. Dermed kan mottaker selv bestemme om hun ønsker å laste ned filen eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer