Gratis og enkel lydredigering

Savner du et enkelt redigeringsprogram for lyd? Vi har testet Wavosaur.

Publisert
Sist oppdatert

Litt redigering av lydfiler er ikke til å unngå hvis du skal gjøre egne opptak, lage egne ringetoner, lydeffekter til film osv. Det finnes mange programmer til dette, både gratis og oppover i prisklassene.

Har du først og fremst ønske om å gjøre de mest grunnleggende tingene som å "klippe" vekk og "lime" sammen, kanskje legge på noen effekter og fade lyden ut slik at den forsvinner gradvis ut i det store intet?

Da trenger du ikke legge ut store summer, du kan laste ned et nesten latterlig lite program som heter Wavosaur.

Kjapt og greit

Filen du laster ned er bare på 191 KB, det tar bare få sekunder. Det er en zip'et fil, når du pakker den opp får du en filmappe på rundt 490 KB, og denne inneholder bare selve programfilen og noen få støttefiler.

Det fine med programmet er at det ikke er nødvendig med noen installasjon, det bare kjører når du dobbeltklikker ikonet. Ingen ting blir lagt i Registry eller andre "hemmelige" steder, rent og pent.

Raskt i bruk

Vi testet programmet på vår noe alderstyngede PC med Pentium 4 på 2,4 GHz, på en AMD Athlon 64 X2 3800+ på 2.0GHz og en QuadCore Q6600 2,4 GHz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer