Gratis og enkel slektsforskning på nettet

Internett skal ha en stor del av æren for at slektsforskning er mer populært enn noensinne. Noen raske søk er alt som skal til for å finne folketellinger og personregistre, men også programmer som lar deg organisere dataene dine. Vi har tatt en titt på programmet Personal Ancestor File, som både er fullspekket med funksjonalitet og fullstendig gratis!

Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Publisert

Mens slektsforskere før i tiden måtte lete i nedstøvede slekts- og kirke-bøker, er Internett nå i ferd med å bli deres viktigste informasjonskanal og kilde. Ikke nok med det; lett og rask tilgjengelighet har gjort slektsforskning til en stadig mer populær fritidsgeskjeft, også blant vanlige Internett-surfere.

Gratis og brukervennlig

Gledelig for deg som er interessert i å kartlegge slekten din, er at det finnes gratis programmer som kan hjelpe deg. Og noen av dem er faktisk svært funksjonsrike og gode. Et eksempel er Personal Ancestor File. Programmet er fullstendig gratis og uten generende reklame, og det er intuitivt nok til at du kan ta det i bruk straks.

I tillegg til å registrere personer og sette disse i relasjoner med hverandre, har du en rekke tilleggsmuligheter. Du kan for eksempel knytte bilder, video og lyder til personer. I det hele tatt kan du registrere en mengde med forskjellig informasjon om personer og hendelser som bryllup, konfirmasjon og begravelse. Det hele presenteres oversiktlig på skjermen, og hvis du ønsker det, kan du skrive ut hele slektstreet ditt med relasjoner og annen informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer