Gratis oppgraderingstips for din PC

Mad Onion er et programvareselskap kjent for sine mange benchmarkprogrammer. Vi tok derfor en titt på deres nyeste barn, som finner ut hvilke komponenter du bør oppgradere for å få mest ut av din datamaskin.

Publisert

Vi har lenge benyttet oss av programmene til Mad Onion, først og fremst 3DMark-serien, som er ypperlig til å teste datamaskinens grafikksystem. Disse benchmarkprogrammene har alltid utnyttet den nyeste teknologien og vært meget imponerende visuelt.

Med programmet XL-R8R har Mad Onion laget en slags ”light”-versjon av et benchmarkprogram. Den er ikke større enn 15 MB, og består av en demo som varer i noen minutter. Demoen er kjempeimponerende, og inneholder mange lekre visuelle effekter. Som de andre 3DMark-programmene, bygger den på MAX-FX-motoren til det finske selskapet Remedy. Den samme motoren skal brukes i det kommende spillet Max Payne.

Alt om din datamaskin

Etter at demoen er ferdig, får du opp svært detaljert informasjon om din datamaskin. Dette inkluderer alt fra prosessor, minne og grafikkort til en meget teknisk oversikt over alle kortplassene. I korte trekk er det mer informasjon enn de fleste av oss trenger.

Etter dette kan du gå inn på nettsidene til Mad Onion. Du er nødt til å registrere deg først, og når du har gjort det ser du en analyse av hvilke bruksområder din maskin er best egnet til. Disse er spill, multimedia og kontorarbeid, og du får vite hvorvidt din PC er kraftig nok til å håndtere disse oppgavene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer