Gratis Windows 7 i ett år

Nå er Windows 7 RC lagt ut til fri nedlasting. Operativsystemet kan brukes gratis helt fram til 1. juni 2010.

Gratis Windows 7 i ett år
Publisert
Sist oppdatert

Det omtales som det beste operativsystemet fra Microsoft noen gang, selv før det er ferdig. I dag kommer Windows 7 Release Candidate, som er siste utviklingstrinn før den endelige versjonen foreligger en gang til høsten.

Den kan du laste ned og brenne til en tom DVD-plate. Deretter kan du installere operativsystemet på så mange PC-er du ønsker, og bruke det fritt i over ett år.

Fra 1. mars neste år blir det riktig nok ikke fullt så morsomt å bruke lenger.

Ferdigere enn forgjengeren

Men det forhindrer ikke at mange omtaler operativsystemet allerede nå som langt mer ferdig enn hva Windows Vista noen sinne har vært. Noe av forklaringen ligger i at det ikke er et helt nytt operativsystem det er snakk om, men en videreutvikling av Vista.

Det beste fra forgjengren er beholdt, og de delene som har fått mest kritikk, er enten forbedret eller skrapt bort. Likevel er endringene gjennomgripende på enkelte plan, for eksempel er oppgavelinjen ny, og du har fått en rekke nye måter å håndtere programvinduer på.

Krever mindre

"Trimmingen" har ført til at Windows 7 er det første operativsystemet fra Microsoft som er lettere enn forgjengeren. Det krever mindre av PC-en din, og tar også litt mindre plass på harddsken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer