Greplin søker i ditt innhold

Smart søketjeneste for deg med flere nettkonti.

Koble dine nettkonti til Greplin og få ett søkefelt for alle tjenestene.
Koble dine nettkonti til Greplin og få ett søkefelt for alle tjenestene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes etter hvert en del smarte søkeverktøy. Noen av dem installerer du på PC-en din, og søker i alt fra eposter til PDF-dokumenter, men hva med innholdet du har lagret på nett?

Mange har lagret både filer, dokumenter, kontakter, epost og annen informasjon på nettet, og det er ikke alltid så lett å huske hvor du har lagret hva.

Nettopp denne fragmenteringen er det Greplin prøver å gjøre noe med. Søkemotoren baserer seg nemlig på innholdet du har lagret på nettet, og derfor slipper den til der Google ikke slipper til.

Forutsatt at du godkjenner det, selvsagt. For å bruke Greplin er du nødt til å gi tjenesten tilgang til tjenestene du ønsker å søke i. Eksempler på tjenester som er støttet er Gmail, Facebook, Twitter, LinkedIn, Dropbox, Google Docs og Google Calendar.

Slik bruker du Dropbox smartere

De nevnte er alle støttet i gratisversjonen av Greplin, mens premium-versjonen (som du betaler for) også har støtte for flere andre, deriblant Evernote og bedriftsversjonene av Googles tjenester.

Greplin søker i ditt innhold


Du kan lese mer om hvordan Greplin beskytter dine private data på deres Privacy-side.

Rask i bruk

Når du har lagt til tjenestene, begynner Greplin å indeksere dem, slik at du får ett søkefelt for alle tjenestene du har koblet til. Dette kan ta noen timer, men når indekseringen er ferdig, fremstår søketjenesten som veldig rask, og har, i likhet med Google, muligheten til å søke underveis mens du skriver.

Greplin søker i ditt innholdGratisversjonen gir deg 200MB lagringsplass (Greplin lagrer kun tekst), mens du får 500MB (og alle tjenestene) dersom du bruker $5 i måneden. Den største pakken, Premium Plus, gir deg 2GB med lagringsplass for $15 i måneden.

Greplin åpnet dørene for publikum rett før helga og finnes på Greplin.com dersom du har lyst til å prøve.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer