GTA: Vice City (PS2)

Kontroversielt og etterlengtet: Endelig er en ny Grand Theft Auto i butikkene, og ikke nok med det - det er sinnsykt bra også!

Publisert
Sist oppdatert

Etter at det tredje Grand Theft Auto-spillet kom i butikkene i fjor høst, ble vi vitne til en storm uten like. Politianmeldelser, innslag i nyhetene, rop om forbud og generelle tegn til hysteri ble plutselig hverdagskost. Heldigvis begrenset denne panikken seg til den mindre opplyste minoriteten, mens vi andre gledelig kjøpte og nøt et av de mest interessante og vellagede dataspillene på svært lenge. Ikke overraskende slo GTA 3 alle salgsrekorder, men vi regnet likevel ikke med at et nytt kapittel i serien ville komme så raskt.

Da GTA: Vice City ble annonsert, ble vi litt skeptiske. Spillet virket som et forsøk på å tjene enda mer penger på GTA-navnet - men heldigvis tok vi så feil som det gikk an.

Mer av det samme er bra

Strukturen i Vice City er stort sett den samme som i det forrige spillet. Du befinner deg i en svær, levende by, full av kjøretøy du kan stjele. Du gjør oppdrag for diverse kriminelle personligheter, og i tillegg kan du naturligvis utforske hele byen og utføre uttalige sideoppdrag. Mellom oppdragene er du fullstendig fri til å gjøre hva du vil og kjøre hvor du vil - akkurat som før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer