Guillemot Maxi Studio ISIS

Guillemot lager både spaker, ratt, grafikkort og lydkort for spill. De har også et seriøst alternativ for musikere, Maxi Studio ISIS. Dette er en omfattende pakke på mange måter, litt annerledes enn de andre i testen, men kraftig.

Publisert

Maxi Studio ISIS presenterer seg som et avansert hjemmestudio som samtidig er egnet til spill og multimedia. Det støtter 3D-lyd, og kan kobles til et fire-kanals høyttalersystem. Hovedvekten er likevel lagt på musikkbruk.

Innholdet i pakken

Det som umiddelbart er den mest iøynefallende forskjellen, er at Guillemot sin inn&ut-tilkobling ikke er laget for å monteres i fronten på PCen. Den er helt frittstående, selv om den har dimensjoner som en halv 19-tommers rack-enhet. Vi fant ingen skruehull beregnet på å feste boksen i en rack-skinne.

I tillegg til boksen, er det 2 kort, men det er bare det ene kortet som trenger en egentlig kortplass. Det lille kortet trenger bare en brakettplass, så du står ganske fritt med hensyn til plassering, begrenset av lengden på flatkabelen som forbinder kortene.

TIPS: Det er også mulig å plassere kortet i en ledig kontaktplass i selve kabinettet. Mange PC-kabinetter av ATX-type har slike nesten utstansede plasser for kontakter, hvor det bare er å brekke ut en metallbit som dekker hullet. Du fjerner så braketten på det lille kortet, og monterer det direkte i kabinettveggen. Dette forutsetter at det ikke støter borti andre komponenter. Det må du sjekke nøye, siden det varierer sterkt mellom forskjellige kabinetter og hovedkort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer