Hvordan selge ting på Finn

Gulltips: Slik får du solgt tingene dine på Finn

Hva har du gjort feil når Finn-annonsen din har lagt ute i flere måneder uten noe respons fra kjøpere? Med disse triksene får du garantert solgt tingene dine kjapt.

FÅ DET SOLGT: Hvis salgsannonsen din har lagt ute i evigheter uten at noen viser interesse for det du selger, er det smart å redigere den med noen enkle tips. De får du i artikkelen under. Foto: Illustrasjon.
FÅ DET SOLGT: Hvis salgsannonsen din har lagt ute i evigheter uten at noen viser interesse for det du selger, er det smart å redigere den med noen enkle tips. De får du i artikkelen under. Foto: Illustrasjon. Vis mer
Publisert

Hver uke får kjøp-og salgtjenesten Finn.no over to millioner unike besøk, og med flere millioner ting som selges på Torget hvert år, er det konkurranse om oppmerksomheten til kjøperne.

Vil du selge tingene dine på Finn, er det derfor viktig å legge ned litt ekstra arbeid i annonsen din før du legger varen ut for salg.

Her får du eksperttipsene som kan hjelpe deg å selge unna tingene dine så kjapt som mulig.

Gode bilder

Espen Venås (25) fra Trondheim har solid erfaring med å selge ting på nett. Hans hobby er nemlig å kjøpe inn eksklusive og ettertraktede merkeklær-og sko, for så å selge dette videre som privatperson på nett til dobbel eller tredobbel pris. Han kjøper varer gjennom vanlige butikker og lukkede Facebook-grupper, og klærne selger han videre gjennom salgssider på nett og via salgsapper.

Dette gjør han god business på:

- Grunnen til det, er såkalt supply and demand. Det er ikke alle merkeklærne som har dobbel prisverdi, men når for eksempel merket Supreme slipper en genser, som er deres signaturplagg, til for eksempel 2.000 kroner, er det så få eksemplarer av den at den blir utsolgt på 17 sekunder. Dermed er etterspørselen svært høy for de kjøperinteresserte som ikke fikk tak i genseren med en gang, forteller Venås til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer