Half Life 2 er ferdig

Spillhistoriens mest kontroversielle utviklingsperiode er over - Half Life 2 er ferdig og sendt til trykken. Les når spillet kommer!

Publisert
Sist oppdatert

Half Life 2 er uten tvil det mest omtalte spillet på mange, mange år. Det første spillet ble tross alt en en enorm suksess og er ansett for å være et av de aller beste førstepersonsspillene noensinne. I tillegg gav Half Life utspring til fenomener som Counter Strike. Samtidig har utviklingsperioden til Half Life 2 vært tilnærmet en såpeopera, med en overraskende annonsering av spillet etter mange år i hemmelighet, fantastisk respons på fjorårets E3, påfølgende utsettelser, tyverier, rettslige problemer og Valves manglende kommunikasjon med omverdenen. Men endelig er spillet ferdig, sendt ut til masseproduksjon, og datoen er satt. Half Life 2 kommer til å lanseres verden rundt tirsdag 16. november.

Dermed er punktum satt for en trio av de kanskje mest omtalte spillene i dette århundre. Doom III kom ut i august, Halo 2 kommer 11. november og Half Life 2 følger tett etter 16. november. Du vil kunne kjøpe Half Life 2 i to versjoner, én med Counter Strike: Source, og én DVD-utgave med CS: Source, Half Life: Source, en t-skjorte og strategiguide. Og de som har kjøpt Half Life 2 gjennom Steam vil selvsagt få spillet låst opp samme dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer