- Halo 2 blir som en bok

Selv om Halo 2 er fremdeles langt unna, avslører Bungie ny informasjon en gang i blant. Vi snakket med en av produsentene for spillet, og selv om han holdt mye hemmelig fikk vi vite litt mer om konseptet bak.

Publisert
Sist oppdatert

Pete Parsons i Bungie er uten tvil en opptatt mann – det er tross alt ingen liten jobb å gjøre ferdig spillet som skal være det største som noensinne har hendt XBox, og konkurrere mot storheter som Half-Life 2 eller Doom III. Det var derfor meget hyggelig at han hadde tatt turen til X03 utenfor Nice, selv om han ikke hadde med seg en spillbar versjon av spillet, som vi trodde på forhånd.

Dessverre var det begrenset hvor mye informasjon Bungie kunne gi oss – svært mye av innholdet i spillet holdes hemmelig, og det samme gjelder historien. Det vi vet fra før er at Covenant-rasen angriper jorden, og helten Master Chief, sammen med sin digitale hjelper Cortana, er klar til å banke skitten ut av dem igjen.

Vi husker fremdeles den spektakulære videoen Bungie viste på E3-messen i mai, der vi så Master Chief lande i den enorme byen New Mombasa i Øst-Afrika, der han først snakket med sine soldater, for så å skyte i stykker horder av aliens med en ny sniperrifle og doble maskinpistoler. Det fortsatte med noen halsbrekkende scener langs gatene i byen, og sluttet med at Master Chief står omringet av kraftige Covenant-elitestyrker med glødende sverd…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer