Halo 2 har fått en dato

Los Angeles (DinSide Data): Øyeblikket en hel spillverden har ventet på kom mandag kveld California-tid - vi har fått vårt første innblikk i Halo 2-flerspillermodus, samt fått vite den endelige lanseringsdatoen. Så når kommer spillet?

Publisert
Sist oppdatert
Halo 2 har fått en dato


E3-messen starter tradisjonelt med Microsofts enorme pressekonferanse mandag kveld, men dessverre var det tynt med spennende, nye titler i år. Et par skikkelige lyspunkter var det likevel, først og fremst uten tvil den etterlengtede Halo 2. Spillet har nemlig endelig fått en releasedato, og denne blir, i følge XBox-sjefen Peter Moore, ikke endret. Halo 2 slippes 9 november 2004, og skal være den mest storslåtte spill-lanseringen i historien, med massive reklamekampanjer over hele verden.

Utviklerne Bungie viste også frem litt av spillets flerspillermodus, som ser unektelig ekstremt kult ut. Det ble ikke sagt så mye om hvilke modi Halo 2 kommer til å inneholde, men vi fikk i alle fall sett deler av et Capture the Flag-brett som inneholdt både flotte utendørsområder langs en strand, og merkelige strukturer med innendørs ganger og snodig maskineri. Det virker som om det er store muligheter til å påvirke brettets arkitektur, da utviklerne åpnet dører som gjorde det mulig for kjøretøy å entre bygningen, åpnet broer og endret brettets flyt på andre måter.

Det er endringer i kjøretøy også. Vi fikk sett en Warthog og et Ghost-fly, og disse kan du gjøre gradvis skade på ved å skyte på forskjellige deler av kjøretøyene. Du kan for eksempel skyte av vingene på flyet, eller dekkene på Warthog-jeepen, og det påvirker deres kjøreegenskaper. Det er også implementert en solid fysikkmotor, og måten Warthogen reagerte på etter å ha blitt skutt på kloss hold av en rakett var ekstremt stilig og realistisk. Det er også et par nye muligheter i kjøretøyene, for eksempel boost som gir deg ekstra fart i farlige situasjoner. Det er også mulig å stjele kjøretøy fra andre spillere.

Du kan spille som både mennesker (naturligvis i Master Chiefs skikkelse) eller Covenant. Begge rasene kan ha to våpen samtidig, og vi så Master Chief løpe rundt med både et maskingevær og plasmapistol samtidig, og etter hvert plukket han også opp et Covenant-sverd som tilhørte en drept Elite-soldat.

Grafikken ser fremdeles meget imponerende ut, og omgivelsene virket utrolig detaljerte. Vi gleder oss til Halo 2 enda mer enn før, og nå vet vi endelig når spillet virkelig kommer. Det har tatt sin tid, men vi tror det var verdt å vente. 9 november er dagen det skjer, og vi er klare!

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer