Halv pris på minnekort

DinSide har sjekket prisene på noen av markedets mest populære minnekort.

Det er vanskelig å orientere seg i minnekortjungelen. DinSide har laget en liten pristest som viser deg vhor du kjøper noen av de vanligste minnekortene billigst.
Det er vanskelig å orientere seg i minnekortjungelen. DinSide har laget en liten pristest som viser deg vhor du kjøper noen av de vanligste minnekortene billigst. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Minnekort er antagelig en viktig del av hverdagen din, enten du bruker dem i kameraet ditt, i mobilen eller kanskje i spillkonsollen.

Dessverre er det ikke lett å orientere seg i minnekortjungelen. Ikke nok med at det finnes haugevis av typer, variasjoner og merker, men butikkene er med på å gjøre valget av minnekort mye vanskeligere. En rekke butikker DinSide har besøkt skjuler minnekortene bak disken, uten å opplyse om prisene på produktene. Våre stikkprøver viser at Japan Photo er svært sløve på dette området. Ifølge markedsføringsloven skal alle varer i butikk merkes med pris, så det er ingen unnskyldning for disse butikkene å ikke sette en prislapp på hvert av produktene.

Om ikke det var nok, ser det også ut til å være lite overenstemmelse om hvilket prisnivå minnekort skal ligge på. I denne pristesten ser vi blant annet at prisene varierer enormt i de forskjellige butikkene, der de høyeste prisene kan være mer enn det dobbelte av de laveste.

LES OGSÅ: Nå kommer ekstrem-minnekortene

Halv pris

Et standard SD-kort fra Sandisk på 2 GB burde ikke koste all verden. Men prisen varierer mye fra butikk til butikk. Billigst er dette minnekortet på Siba og Spaceworld, som tilbyr kortet for drøyt en hundrelapp. Expert og Japan Photo tar det dobbelte av dette, altså cirka 200 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer