Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm

Bærbare DVD-spillere med innebygd skjerm har vært tilgjengelig lenge, men de har vært dyre og hatt begrenset funksjonalitet. Shinco DVD-1710 er et rimelig alternativ, og med den får du flere spennende muligheter

Publisert
Sist oppdatert

Selve Spilleren måler ikke mer enn 19x14x3 cm, og veier 825 gram. Innpakningen er i grå aluminium, og virker rimelig solid. Skjermen er en ekte 16:9 widescreen, 7-tommers LCD (TFT). Den har brukbart innsyn fra sidene, og er av helt grei kvalitet. Farger og lys kan justeres, vi hadde også ønsket oss muligheten til å stille kontrasten.

Video inn- og utgang

Under skjermen sitter to høyttalere. På siden finnes det i tillegg en utgang til høyttalere/øretelefoner. Det finnes også en bryterstyrt kombinert videoinngang/TV-utgang her.

Inngangen kan brukes til å koble til eksternt utstyr som f. eks TV-spill, og skjermen på enheten kan dermed brukes som monitor. Lurt. Utgangen gir deg mulighet til å koble spilleren til TVen, som hvilken som helst vanlig DVD-spiller. Den har for øvrig det meste av funksjoner du venter å finne på en DVD-spiller.

Musikk

Men Shinco DVD-1710 kan mer enn å spille DVD-filmer fra alle soner, den kan også spille videoCD, SVCD, PictureCD, musikk-CD, og brente CD-plater med MP3-filer. Dermed har du en komplett underholdningssentral i lommestørrelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer