Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm

Bærbare DVD-spillere med innebygd skjerm har vært tilgjengelig lenge, men de har vært dyre og hatt begrenset funksjonalitet. Shinco DVD-1710 er et rimelig alternativ, og med den får du flere spennende muligheter

Publisert
Sist oppdatert
Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm
Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm


Selve Spilleren måler ikke mer enn 19x14x3 cm, og veier 825 gram. Innpakningen er i grå aluminium, og virker rimelig solid. Skjermen er en ekte 16:9 widescreen, 7-tommers LCD (TFT). Den har brukbart innsyn fra sidene, og er av helt grei kvalitet. Farger og lys kan justeres, vi hadde også ønsket oss muligheten til å stille kontrasten.

Video inn- og utgang

Under skjermen sitter to høyttalere. På siden finnes det i tillegg en utgang til høyttalere/øretelefoner. Det finnes også en bryterstyrt kombinert videoinngang/TV-utgang her.

Inngangen kan brukes til å koble til eksternt utstyr som f. eks TV-spill, og skjermen på enheten kan dermed brukes som monitor. Lurt. Utgangen gir deg mulighet til å koble spilleren til TVen, som hvilken som helst vanlig DVD-spiller. Den har for øvrig det meste av funksjoner du venter å finne på en DVD-spiller.

Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm


Musikk

Håndholdt DVD-spiller med innebygd skjerm


Men Shinco DVD-1710 kan mer enn å spille DVD-filmer fra alle soner, den kan også spille videoCD, SVCD, PictureCD, musikk-CD, og brente CD-plater med MP3-filer. Dermed har du en komplett underholdningssentral i lommestørrelse.

Betjeningen skjer via den medfølgende fjernkontrollen, eller ved å bruke knappene på selve spilleren.

Batteri til én film

Det følger med et stort oppladbart batteri. Dette kneppes på og dekker hele undersiden av spilleren. Et fulladet batteri skal i følge den norske distributøren holde til 2 1/2 times DVD-avspilling, eller nok til de fleste spillefilmer. Lading av batteriet og avspilling kan ikke skje samtidig.

Bildekvaliteten er helt OK.
Bildekvaliteten er helt OK. Vis mer


Og selvfølgelig får du med snurrekabel for tilkobling til sigarettenneren i bilen, samt nødvendige kabler for å koble spilleren til TV og stereoanlegg. Bruksanvisningen er fyldig, og foreligger i både engelsk og kinesisk versjon for valgfrihetens skyld.

Shinco DVD-1710 har en veiledende pris på 5.580 kroner inkl mva. Norsk distributør er TT Microtrading AS, tlf 22 74 88 40.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer