Har du Norges kuleste desktop?

KONKURRANSE: Den med det feteste skrivebordet får fet premie.

Publisert
Sist oppdatert

I de tusen hjem (og kanskje på jobb) sitter det mange som har gjort litt mer ut av skrivebordsbakgrunnen sin enn å bruke den vanlige som er standard i Windows.

Vi er nysgjerrige på kreativiteten hos det norske folk, og derfor sparker vi i gang konkurransen Pimp my desktop.

Om du bruker Windows, Mac eller kjører Linux spiller ingen rolle - konkurransen er åpen for alle (med få unntak; se under).

Premie

En hver konkurranse med respekt for seg selv må selvsagt ha en premie til vinneren, og siden dette er noe vi sparker i gang på eget initiativ, tar vi like gjerne spanderbuksene på og byr på et "gavekort" på 2.000 kroner i en valgfri nettbutikk.

Om du ønsker deg ny iPod, en haug av DVD-er, et nytt skjermkort, barneklær, tur med danskebåten, bilbane (som kona ikke kan nekte deg siden du vant den) eller fete hodetelefoner er opp til deg, så lenge det kan bestilles fra en norsk nettbutikk som tar kort.

Konkurranseregler

  1. Konkurransen er åpen for alle som ikke er ansatte i Aller Internett.
  2. Bidrag sendes inn på følgende vis: Ta en skjermdump av skrivebordsbakgrunnen og alt den måtte inneholde av fiffigheter (Windows: print screen-knappen, OSX: shift-eple-3). Send bildet som et vedlegg (jpg/png, takk!) i en e-post med tittelfeltet "Pimp my desktop" til pj med @dinside.no bak. I e-postkroppen (body-feltet, som det så fint heter) vil vi gjerne at du skriver litt og forteller om hvilke widgets, programmer, shell etc. du bruker i din kreasjon.
  3. Bidrag kan sendes frem til 23.59 søndag kveld (25. mai 2008)
  4. DinSides dataredaksjon er jury og står for prekvalifiseringen av konkurransebidragene. De beste går videre til semifinaler pr. operativsystem, der leserne stemmer frem den beste Linux-desktopen, den beste OSX-desktopen og den beste Windows-desktopen.
  5. I finalerunden møtes de tre semifinalevinnerne til dyst. Vinneren stikker av med førstepremien.
  6. Innsendte bidrag kan brukes fritt av DinSide (neida, ingen onde hensikter).
Lykke til!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer