Har stor tro på mote-harddisker

Memorex har stor tro på at motene er i ferd med å nå nye produktgrupper. Harddisker for eksempel.

Publisert
Sist oppdatert

"Skinning" er et fenomen menneskeheten har forholdt seg til alle tider. Vi tenker først og fremst på klær, frisyser, biler, hus og omgangskrets, som alltid har vært brukt for å gi omverdenen et bilde av smak, status og kulturell tilhørighet, holdninger og sinnstemninger.

For ti år siden begynte mobilene å bli allemannseie, og plutselig dukket det opp et behov for å skinne en digital duppedings. Mobildekslene sørget for at telefonen kunne matche dressen like bra som Mikke Mus-slipset.

I dag er mobildekslene gått over i historien, først og fremst fordi vi i 2007 har råd til å bytte ut telefonen når vi får lyst på noe nytt, for den gamle blir som kjent verken tynnere eller får større skjerm ved hjelp av et simpelt deksel.

Men skinning av duppedingser som konsept er ikke dødt, det lever videre på flere fronter. Noen har for eksempel stor tro på at mange ønsker å skinne datamaskiner etter humøret. Men de optimistiske fremtidsforskerne som mente at vi om få år ville skinne både bilen, huset og bikkja etter humøret, har sannsynligvis kommet på andre tanker i det siste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer